Management Trainee for Parking Division ISS

ISS is the largest and most diversified Facility Services in the world. In Indonesia we are the best and the largest Cleaning Company. We are also growing very well in Access Control (Security), Catering Services. Parking Management, Pest Control, Washroom Services and Office Supports Services. We have been migrating from single service excellence into multi services and then on into Integrated Facility Services. Right now we integrate our cleaning services with Gardening & Landscaping Services, Washroom Services. Mats Services, Sanitation & Hygiene Services, Indoor Air Quality Services, Handymen Services, Maintenance Services, Access Control, Catering Services and Parking Services. All of these services, in our market terminology is called Integrated Facility Services. When it comes to size, ISS Indonesia is one of the major employers in Indonesia with > 43,000 people.

To meet the challenges of fast growth and expansion, we seek to appoint highly motivated persons with a strong commercial acumen to join us in MANAGEMENT TRAINEE Team as:

Management Trainee for Parking Division

  • Male, Age between 21-27 years. Minimum Diploma degree from any disciplines
  • Preference will be given to those with potential Leadership Qualities, Self Starter with excellent interpersonal skills.
  • Customer & Service Oriented person with passion and desire
  • Good communication skill in Indonesia and English language (preferable)
  • Willing to work for long hours in a high pressure environment, Positive attitude, outgoing, energetic, responsible, fast learner, and independent
  • Familiar with Microsoft Office (i.e. Power point, Word & Excel)
  • The Candidates must possess an excellent skill in igniting team spirit, motivating as well as developing others.

Excellent career prospect and an attractive remuneration scheme commensurate with experience & ability will be offered to the right candidate. Please submit a comprehensive resume, including current and expected salary details and a recent photograph, within 11 August 2009 to:

The Human Resources Manager
PO Box 1135/JKT 12011 Jakarta or email: recruitment@iss.co.id

9 comments
  1. saya mantan pegawai iss parking service indonesia di roxy square
    saya kecewa sama CPC roxy yg gak bisa ngeback’up anak buah na sndiri cuma ngeliat anak buah na dari kesalahan na aja apa itu pantas di bilang seorang atasan terlalu gampang ngeluarin anak buah tanpa alasan…
    tolong di tindak lanjutin biar temen2 saya yg kerja di roxy tuh gak ngeluh lagi dngn pekerjaan na……

  2. saya sangat kecewa dgn cpc iss parking siloam hospital,bertindak semaunya sendiri,meskipun salah tapi menggunakan kekuasaan sbg tameng,iss parking services cabang jawa timur terutama surabaya semakin hancur dengan kepemimpinan bpk Adriatik yg tidak becus,tuhan membenci orang dzalim,mampus kau irfan dan adriatik

  3. kok kyny kalian sm cpc nya g pernah akur ya??????? kaya di lokasi gw dong rasa kekeluargaanya kental dan salin mem backup satu sama lain apabila gak kuat br cpc gw yg trn tngn,,,mnrt gw sih lokasi gw itu sorganya parkir,,,hahahaha DETOS THE BEST

  4. aq jg kmren tgl 4 da mslah ma cpc roxy squre,,ktika seorg cpc dg prilaku kepimpinan yg prlu di evaluasi dg tgas,cz tnpa dg alsan yg jlas kronologiz perkara ,lgsung kluar kta2 “keluar or risend” pd bwahan y,,apakah nie seorg cpc??///? dan perlu da traineeng seorg cpc yg bijaksana n romantis…key

  5. sama tuh ..
    di tempat guw juga cpc.a gg beradab
    jarang dh basa/i sma qt , pling” basa/i sm yg berduit ..
    guw gini” ajh di kacangin but so what !!
    bersyukur dy gk ggu guw ..
    pkuknyh di tmpat guw gk ada dh atasan yg mencerminkan perilaku yg BAIG !

  6. Wah kalian pada tidak akur sama Cpc coba datang di makassar semua pada akur dan sama – sama kompak bijaksana dan murah hati…..the best….saling memberi support yang membawa berkah….terutama kepala cabang kami, mantap dan luar biasa,dasyat tiada tanding ^_^ PARKING MAKASSAR Adalah SURGA DUNIA yang bisa dibanggakan untuk keluarga….( sejahtera BROOO. )

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.